INDIVIDUELE SESSIES

ONLINE COACHING VOOR AANSTAANDE MOEDERS

Van een afstand kan ik er ook voor je zijn. Heb je vragen rondom zwangerschap, bevallen en/of moederschap, dan kan je mij mailen, app'en of (video)bellen.

Tarieven:
mail/app coaching €25,-
(video)bellen €10,- per 10 minuten

Intuïtieve buikschildering

Met je prachtige ronde buik ben je absoluut het waard om gevierd te worden. Wanneer je op zoek bent naar dieper contact met je baby dan ben je bij mij welkom voor een intuïtieve buikschildering.

Je bent hier voor welkom bij mij thuis in Zutphen. We drinken eerst een kopje thee en leren elkaar een beetje kennen. Dan doen we een korte meditatie ter ontspanning en om dieper in ons lijf te zakken. Misschien krijg je dan al kleuren door van je kindje. Vervolgens zal ik beginnen te schilderen, vanuit het contact met je kindje. Hiervoor ben ik helemaal aanwezig en afgestemd op het leven dat in je buik groeit. Zo weet ik nooit van te voren wat het resultaat zal zijn. Al schilderende ontstaat het vanzelf.

Een buikschildersessie duurt 1,5 - 2 uur en kost €95,- incl btw. Ik maak gebruik van huidvriendelijke schmink op waterbasis, ongeparfumeerd en glutenvrij en zonder chemische conserveringsmiddelen.  


zwangerschapsmassage

Je bent in verwachting van nieuw leven. Je lichaam is dag en nacht aan het werk om je kindje te laten groeien en bloeien. En alles wat jij ervaart en voelt, is voeding voor je kindje.
Door warme, zachte aanrakingen met volledige aandacht maakt je lichaam oxytocine aan. Dit heeft een gunstig effect op je (nacht)rust. Je zal je na een massage ontspannen voelen en meer in verbinding met je lichaam en baby’tje dat daar in woont.

Een massagesessie duurt 90 minuten en is inclusief een voor- en nagesprekje met kopje kruidenthee.

Een zwangerschapsmassage duurt 90 minuten, inclusief een kopje thee en gesprekje en je investering daarin is €80,-
Locatie: in Zutphen (eventueel bij jou thuis)


natuurlijke zwangerschapsbegeleiding

Je bent voor het eerst zwanger en je raakt overprikkeld door alle informatie die op je af komt. Iedereen komt met goedbedoelde adviezen, maar eigenlijk heb je geen idee wat jij nu wilt en wat je nodig hebt. Eén ding weet je heel zeker: jij wilt op een manier zwanger zijn en bevallen die helemaal past bij jou.

Misschien ben je al een keer zwanger geweest en ben je bevallen, maar is het helemaal niet gegaan zoals je het van te voren had gehoopt of gedacht. Je wilt je vorige ervaring een plekje geven en je nieuwe zwangerschap op een bekrachtigende manier ervaren.

Of wellicht ben je een zwangere mama met een vol bestaan en zoek je naar een moment om bewust stil te staan bij je zwangerschap en naderende bevalling.

Misschien kan mijn natuurlijke zwangerschapsbegeleiding jou helpen om je zwanger te zijn en te bevallen volgens jouw natuur.

 Dit kan ik onder anderen voor je betekenen:


- je helpen contact te maken met je baby
- meditatie en andere oefeningen om meer te onstpannen
- uit je hoofd en dieper in je lijf te zakken
- jou het vertrouwen geven dat jij kan bevallen op jouw manier
- handvatten aanreiken om meer in je kracht te komen
- kijken naar eventuele angsten en blokkades die jouw bevalling in de weg staan
- meekijken naar je keuzes/ opstellen van een geboorteplan
- rituelen om iets los te laten of juist te verwelkomen
- luisterende oren en zachte massagehanden

investering

kennismakingsgesprek (30 min) gratis
losse sessie (60 min) €75
3 sessies €215
5 sessies €325