Moeder dochter retraite 9 - 13 augustus 2021

Kleine meisjes worden snel groot! Ik zie dat aan mijn eigen dochters. Hoe heerlijk zou het zijn om samen met je dochter een midweek er tussen uit te zijn? Je op een andere manier met haar te verbinden door middel van acroyoga, muziek, creativiteit, natuur, vuur en een zweethut? Dat terwijl er voor jullie lekker en gezond gekookt wordt? Met een groep gelijkgestemde moeders en dochters? Terug naar de natuur en jullie unieke verbinding.

De Moeder Dochter retraite van Wombfulness is voor moeders met dochters van 6-12 jaar. Deze midweek wordt gevuld met een rijk programma voor jullie samen met af en toe een moment voor mama en dochter apart en is gericht op VERBINDING. Verbinding met jezelf, met je dochter, andere vrouwen en de natuur.

Wat staat er deze week zoal op het programma:

* 4 overnachtingen in een eigen slaapkamer, gedeelde slaapkamer of zelf meegebrachte tent
* heerlijke vegetarische en biologische maaltijden
* 3 lessen Acroyoga
* workshop Sprookje van het Hart
* moeder & dochter verwenavond
* dromenvanger maken met natuurlijke materialen
* zweethutceremonie
* vrouwencirkel voor de moeders
* verhalen en liedjes rond het vuur
* vrije tijd om te wandelen, een boek te lezen, te spelen met andere meiden, creativiteit of een duik in het zwembad
* energieke, natuurlijke en vrolijke begeleiding voor de dochters, als de moeders een momentje voor zichzelf willen.
* optioneel is er de mogelijkheid om een massage te boeken

LOCATIE

De Moeder Dochter retraite vindt plaats bij Hof van Moeder Aarde te Neede (Gelderland). Een groepsaccommodatie en camping in een groene en rustige omgeving. We huren voor deze midweek de hele groepsaccommodatie af, maar er is ook een mogelijkheid om te kamperen. In je vrije tijd kan je een duik nemen in het zwembad of het bos in wandelen.
De groepsaccommodatie is eenvoudig ingericht, doch comfortabel en knus. Douches en toiletten zijn gedeeld. Buiten is er (groene) ruimte in overvloed.

Je bent welkom op maandag 10 augustus vanaf 16.00. Als iedereen er is openen we de retraite. Op vrijdag 14 augustus nemen we na het ontbijt afscheid om 10 uur.

PRAKTISCH

In groepsaccommodatie Jade is er plek voor zeven moeders en zeven dochters in de accommodatie. Je kan kiezen om alleen met je dochter op een kamer te slapen of met een ander moeder/dochter stel. Ook zou je kunnen kamperen in je eigen tent. Kosten variëren van €697 tot €797,- inclusief overnachten, eten en het hele programma. Je dient zelf bedlinnen en handdoeken mee te nemen.