Mini Online Mamaretraite 

Op verzoek, omdat het zo fijn is om live samen te mediteren, bied ik de komende zondagavonden van 20:30 tot 21:00 uur een meditatie aan. Iedere week is de meditatie weer anders, omdat ik per moment afstem om te voelen waar het over mag gaan.
Meedoen mag op donatiebasis en als je mee doet met een van de online retraites is deelname kosteloos.
Geef je hier opDe Online Zwangerschapsretraite

In april verschijnt de online zwangerschapsretraite. Tijdens deze retraite deel ik al mijn kennis en wijsheid die ik tijdens mijn vijf zwangerschappen heb opgedaan met jou. Acht weken lang ontvang je iedere week post van mij in je mailbox met daarin mijn persoonlijke leermomenten, de inzichten die ik opdeed en oefeningen voor jou om thuis aan de slag te gaan met de intentie jouw zwangerschap en bevalling vol vertrouwen te ervaren. Lees hier meer.


De Online Mamaretraite

Op 1 mei verschijnt de online mamaretraite. Als moeder van vijf heerlijke kleine druktemakers kan ik je uit mijn eigen ervaring vertellen dat het moederschap de grootste leerschool is die je je maar kan wensen. Als je tenminste bereid bent om in de spiegel te kijken die je wordt aangereikt. We kunnen boeken lezen, cursussen volgen en in therapie gaan, maar uiteindelijk hebben we de opgedane wijsheid toch ook echt te belichamen.

Lees hier meer...